vineri, 24 ianuarie 2020

Top 10 beneficii ale uleiului de jojoba pentru piele


Mult timp folosit de nativii americani pentru numeroasele sale beneficii, uleiul de jojoba este produs din semințele plantei Jojoba, un copac arbust care este originar din sudul Arizona și California.

Odată ce natura este cel mai bine păstrat secret, acum este al tău. Dar nu ne lua doar cuvântul. La Ogee, am adăugat toate uleiul organic de aur de jojoba la toate produsele noastre. Consultați bogatul nostru ulei de buze super-hidratant, ulei de față glow Jojoba sau vedeți colecția noastră de frumusețe anti-îmbătrânire infuzată de Jojoba.

Am redescoperit avantajele Jojoba Oil și ne împărtășim top 10 cu dvs.:

1. Hidratarea profundă. Este mai ușor decât alte uleiuri de față și ușor absorbit în piele. Pătrunde profund pentru a calma și a înmuia, oferind în același timp un efect hidratant excelent și adăugând o strălucire sănătoasă.

2. Hidratarea de lungă durată. Nu se evaporă ca hidratanții pe bază de apă, ceea ce este foarte important atunci când pielea ta este expusă mediului. Studiile au arătat că uleiul de jojoba oferă un strat substanțial de umiditate cu acțiune lungă.

3. Hrănitor pentru piele. Jojoba este plin de nutrienți precum Vitamina E și B, precum și antioxidanți și minerale precum cromul, cuprul și zincul, care toate hrănesc și protejează pielea. Uleiul organic, presat la rece, de jojoba are cel mai înalt nivel de antioxidanți și nutrienți.

4. Anti-îmbătrânire. Deoarece este hidratanta perfecta, Jojoba poate ajuta la încetinirea aspectului îmbătrânirii și poate ajuta la estomparea liniilor și a ridurilor fine. În testele dermatologice, s-a demonstrat că uleiul de jojoba crește suplețea pielii și efectul era încă prezent pe măsură ce trece timpul. Testele au arătat, de asemenea, utilizarea continuă a uleiului de Jojoba, care a dus la reducerea liniilor faciale superficiale.

5. Non-acnegenice. Deoarece uleiul de jojoba este foarte asemănător cu uleiurile de piele umană, utilizarea sa poate păcăli pielea să creadă că a produs suficient ulei și, astfel, să echilibreze producția de ulei, fără a promova acneea sau alte probleme ale pielii. Jojoba dezactivează în mod natural microbii, contribuind astfel la prevenirea creșterii bacteriilor de pe piele.

6. Ușor, nu gras. Deoarece uleiul de jojoba este foarte asemănător cu uleiurile proprii ale pielii, acesta pătrunde imediat în piele și netezește ușor, contribuind la promovarea pielii sănătoase, strălucitoare, fără a înfunda porii sau a lăsa un reziduu gras.

7. Calmează arsurile solare. Uleiurile de jojoba acționează hidratant calmează arsurile solare și ajută la reducerea șanselor de peeling.

8. Blând și non-alergic. Uleiul de jojoba este recomandat persoanelor cu piele sensibilă (inclusiv psoriazis și eczeme), datorită naturii sale blânde. Aplicarea uleiului de Jojoba pe pielea compromisă poate contribui la reducerea flăcărilor.

9. Calmează pielea uscată. Uleiul de jojoba are proprietăți antiinflamatorii care ajută la îmblânzirea agitației și a apariției, reduce roșeața cauzată de uscare, ușurează efectele eczemelor și rozaceei și menține pielea calmă și confortabilă. Vitaminele complexului Vitamina E și B din uleiul de Jojoba ajută la repararea pielii și la controlul daunelor.

10. Anti-microbiene. Uleiul de jojoba detrage în mod natural microbii, contribuind la prevenirea creșterii bacteriilor de pe piele. Această proprietate o face utilă pentru cei cu acnee și oferă, de asemenea, un beneficiu suplimentar pentru vindecarea rănilor. Bonus: Uleiul de jojoba acționează ca un conservant natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu